MEER OVER MIJ

Meer over Angelique

Al tijdens mijn studie Bedrijfseconometrie (afgestuurd in Logistiek & Productiemanagement; 1992) aan de Katholieke Universiteit Brabant te Tilburg, ben ik de wereld van "kwaliteitsmanagement en -verbetering en certificering" ingestapt. Ik was onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering van certificerings- en verbetertrajecten, maar maakte ook vaak de concrete "vertaalslag" van de eisen en wensen van klanten naar de operatie en interne organisatie van mijn opdrachtgever. Vaak fungeerde ik hierbij als de verbindende factor tussen directie/management enerzijds en "de werkvloer" anderzijds.

De stap naar het zelfstandig ondernemerschap heeft me gestimuleerd om nog meer vanuit mijn eigen waarden en overtuigingen te werken. In nauwe samenwerking met opdrachtgevers en andere professionals die dezelfde waarden delen en waarvan ook ik blijf leren en uitgedaagd blijf. In mijn werk voelt het als voordeel dat ik, naast mijn gezin, ook zelf ondernemer ben. Toegegeven, het is soms hard werken en goed plannen. Maar jezelf, zowel persoonlijk als professioneel, kunnen blijven relativeren en ontwikkelen, is voor mij een belangrijke drijfveer.

Mijn ruime kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsprocessen, kwaliteit, arbo/veiligheid en milieu/duurzaamheid, maar ook mijn jarenlange ervaring als ondernemer, zet ik graag in om vooral praktische, werkbare oplossingen te vinden voor een specifieke vraag. Want het borgen of verbeteren van bedrijfsresultaten gaat voor mij hand in hand met het (verder) ontwikkelen van de organisatie en de mensen die er werken. Kwaliteitsmanagement en -verbetering en ontwikkeling van organisaties blijft mensenwerk, en daarmee maatwerk!

Opdrachtgevers schakelen me in omdat ik objectief kan kijken en snel en scherp kan analyseren. Ik maak makkelijk contact en voel goed aan wat mensen beweegt, Mijn stijl typeert men als "soms sturend, vaak ondersteunend; maar altijd persoonlijk en betrokken, praktisch en daadkrachtig". Door een integrale procesaanpak en met oog voor de wensen en behoeften van alle belanghebbenden, komen we samen tot de beste oplossing met maximaal resultaat !

Samen halen we méér uit jouw organisatie !