WERKWIJZE

Kwaliteit is maatwerk

Kwaliteit, een positieve klantbeleving en het bieden van voldoende klantwaarde zijn volgens ons de belangrijkste succesfactoren. Belangrijker nog dan prijs en product.
Veel organisaties zijn heel goed geworden in het waarborgen van kwaliteit, veiligheid of aandacht voor het milieu door "vinkjes te zetten". Maar kwaliteits-, veiligheids- en/of milieubewustzijn is vaak nog geen integraal onderdeel van de bedrijfscultuur. Door het bewustzijn van medewerkers te vergroten en de juiste mindset in de structuur van het dagelijkse werk te integreren, maak je als organisatie pas echt stappen naar (blijvend) succes.

Mijn jarenlange ervaring gebruik ik om jouw vraag goed te analyseren. Door een goede intake achterhalen we de exacte vraag en adviseer ik je graag over de meest passende oplossing. Of het nu gaat om advies in de voorbereiding van een certificeringstraject, de uitvoering van interne audits of het samen uitwerken van een goede strategie en concreet actieplan om je doelstellingen te bereiken. In mijn aanpak stel ik de doelstellingen van jouw organisatie centraal. Verbetering op de lange termijn is alleen succesvol als veranderingen degelijk geïmplementeerd worden, met een aanpak die past bij jouw bedrijf en de medewerkers.

Vooraf maken we duidelijke afspraken: over de beoogde resultaten, inzet en tijdsbesteding van mijn kant, contractduur en kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Hoe kan ik jou het beste helpen ?

We doen het samen:
Ik doe het voor je:
Ik leer je het zelf te doen:
Met een heldere strategie en een goed, concreet
plan gaan we samen aan de slag. Het meeste kun
je zelf. Ik deel graag mijn kennis, kunde en ervaring
met je en help je de snelheid er in te houden.
Samen realiseren we een praktische, werkbare oplossing en borgen we de behaalde resultaten.
En als je graag even wilt "sparren", dan kan dat natuurlijk ook ! Lees verder.....

Ieder zijn specialisme.
Door de inzet van extra kennis, ervaring, capaciteit
en denkkracht maken we meer snelheid. En kun jij
je blijven focussen op die zaken waar jij goed in bent.
Wat voor jou een "bijzaak" is, wordt mijn hoofdtaak: jouw doel is mijn uitdaging ! Lees verder.....
Het meeste kun je zelf, dat ben je ook zo gewend. Maar tijdens één van onze (incompany) trainingen of workshops deel ik graag mijn kennis en ervaring, zodat je een "vliegende" start kunt maken. En als je vastloopt behoort een één-op-één (praktijk-)training of persoonlijke coaching uiteraard ook tot de mogelijkheden. Lees verder.....